Çfarë bëri kështu Kida, mahnit me pamjen e re

Kida mahnit me pamjen e re. Kida është njëra ndër artistet që ka ndryshuar më së shumti pamjen. Edhe kësaj radhe, artistja vendosi të bënte një ndryshim, dhe rezultati është i mahnitshëm. Ajo ka shkurtuar flokët dhe vendosi një ngjyrë që përshtatet tamam me stinë e vjeshtës. Ndryshe, Kida ka paralajmëruar shumë këngë të reja […]

Çfarë bëri kështu Kida, mahnit me pamjen e re

Kida mahnit me pamjen e re.

Kida është njëra ndër artistet që ka ndryshuar më së shumti pamjen.
Edhe kësaj radhe, artistja vendosi të bënte një ndryshim, dhe rezultati është i mahnitshëm.

Ajo ka shkurtuar flokët dhe vendosi një ngjyrë që përshtatet tamam me stinë e vjeshtës.

Ndryshe, Kida ka paralajmëruar shumë këngë të reja pas një sezone goxha të ngarkuar verore.