COVID-19/ Ja formulari që duhet ta plotësoni për të hyrë në Zvicër nga 8 shkurti

Shpërndaje

Formulari elektronik që duhet plotësuar për të hyrë në Zvicër.

Forma elektronike e nevojshme për të hyrë në Zvicër

Të gjithë ata që hyjnë në Zvicër, përveç me makinë, kërkohet të plotësojnë një formë elektronike përpara se të hyjnë nga 8 shkurti e tutje.

Masa u njoftua të mërkurën, më 28 janar, nga Qeveria Zvicerane.

Të gjithë që hyjnë me aeroplan, anije, autobus dhe tren – por jo me makinë – do të kërkohet të plotësojnë formularin elektronik të hyrjes.

Sipas këshillës zyrtare të qeverisë në lidhje me kërkesën e re, “kjo do të thotë që infeksionet mund të gjurmohen më shpejt dhe më lehtë dhe zinxhirët e infeksionit mund të prishen herët”.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip