Cramon njofton se Komisioni i PE-së ka pranuar raportin e saj për Kosovën

Shpërndaje

Viola von Cramon thotë se Komisioni i PE-së, ka pranuar raportin e saj për Kosovën.

Viola von Cramon, ka bërë të ditur se Komisioni i Parlamentit Europian për Punë të Jashtme, ka miratuar raportin e saj për Kosovën.

Në reagimin e saj, ajo shkruan se me këtë dokument, po i dërgojnë mesazh të qartë Kosovës dhe Komisionit Europian, në lidhje me udhëzimet dhe veprimet që duan të shohin.

Tutje ajo shkruan se Parlamenti Europian e sheh Kosovën si një vend me një perspektivë të qartë europiane.

Shpërndaje

Cramon njofton se Komisioni i PE-së ka pranuar raportin e saj për Kosovën

Viola von Cramon thotë se Komisioni i PE-së, ka pranuar raportin e saj për Kosovën.

Viola von Cramon, ka bërë të ditur se Komisioni i Parlamentit Europian për Punë të Jashtme, ka miratuar raportin e saj për Kosovën.

Në reagimin e saj, ajo shkruan se me këtë dokument, po i dërgojnë mesazh të qartë Kosovës dhe Komisionit Europian, në lidhje me udhëzimet dhe veprimet që duan të shohin.

Tutje ajo shkruan se Parlamenti Europian e sheh Kosovën si një vend me një perspektivë të qartë europiane.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip