Dënohet me burgim ish-presidenti Sarkozy

Dënohet me burgim ish-presidenti Sarkozy.

Është dënuar me burgim ish-presidenti francez Nicolas Sarkozy, raportojnë mediat ndërkombëtare.

Sarkozy është akuzuar për korrupsion dhe shkelje financiare të fushatës.

Ndërkohë nuk janë bërë të ditura akoma detajet se cili është dënimi i shqiptuar ndaj tij.

Sarkozy ushtroi postin e presidentit nga 2007 deri në 2012. Ai ka mohuar të gjitha akuzat kundër tij.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip