Deputetët e së majtës iu bashkuan interpelancës kundër prokurorit publik republikan Joveski

Shkup, 27 shtator – Dy deputetët e partisë politike E Majta, Dimitar APasiev dhe Borisllav Kërmov, iu bashkuan si propozues interpelancës për punën e prokurorit publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ljubomir Joveski, e cila paraprakisht ishte parashtruar nga shtatë deputetë të opozitës. Nga “E Majta” sot përmes kumtesës u... The post Deputetët e së majtës iu bashkuan interpelancës kundër prokurorit publik republikan Joveski appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Deputetët e së majtës iu bashkuan interpelancës kundër prokurorit publik republikan Joveski

Shkup, 27 shtator – Dy deputetët e partisë politike E Majta, Dimitar APasiev dhe Borisllav Kërmov, iu bashkuan si propozues interpelancës për punën e prokurorit publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ljubomir Joveski, e cila paraprakisht ishte parashtruar nga shtatë deputetë të opozitës. Nga “E Majta” sot përmes kumtesës u...

The post Deputetët e së majtës iu bashkuan interpelancës kundër prokurorit publik republikan Joveski appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..