Dy terroristët serbë të arrestuar në Banjskë dërgohen në Gjykatë

Dy serbët e dyshuar për terrorizëm janë sjellë sot në objektin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, ku do të mbahet seanca për sulmin ndaj Policisë së Kosovës në Banjskë. Kujtojmë se mbrëmë Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën paraburgimit për të arrestuarin Vlladimir Toniq, i dyshuar për vepra të rënda kundër rendit kushtetues dhe […]

Dy terroristët serbë të arrestuar në Banjskë dërgohen në Gjykatë
dy-terroristet-serbe-te-arrestuar-ne-banjske-dergohen-ne-gjykate

dy-terroristet-serbe-te-arrestuar-ne-banjske-dergohen-ne-gjykate

Dy serbët e dyshuar për terrorizëm janë sjellë sot në objektin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, ku do të mbahet seanca për sulmin ndaj Policisë së Kosovës në Banjskë.

Kujtojmë se mbrëmë Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën paraburgimit për të arrestuarin Vlladimir Toniq, i dyshuar për vepra të rënda kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës.