E kishin ndarë dhomën së bashku sa ishin në të njëjtin klub, Mirlind Daku e befason me një dhuratë Lumbardhin në Big Brother VIP Kosova

Lumbardh Salihu është një nga banorët më aktiv në shtëpinë më të famshme në Kosovë, atë të Big Brother VIP Kosova. Ish-futbollisti kosovar ka filluar këtë aventurë tani e gjashtë javë dhe ka krijuar shumë situata brenda shtëpisë duke u bërë një nga banorët më të preferuar nga publiku. Këtë...

E kishin ndarë dhomën së bashku sa ishin në të njëjtin klub, Mirlind Daku e befason me një dhuratë Lumbardhin në Big Brother VIP Kosova
Lumbardh Salihu është një nga banorët më aktiv në shtëpinë më të famshme në Kosovë, atë të Big Brother VIP Kosova. Ish-futbollisti kosovar ka filluar këtë aventurë tani e gjashtë javë dhe ka krijuar shumë situata brenda shtëpisë duke u bërë një nga banorët më të preferuar nga publiku. Këtë...