E papritur, dy 23-vjeçar bëhen milionerë duke shitur maska

Shisnin maska, dy 23-vjeçarët bëhen milionerë.

Dy zviceranët, Jascha Rudolphi dhe Luca Steffen, janë bërë milionerë gjatë valës së parë të pandemisë duke shitur maska mbrojtëse të COVID-19.

Sipas mediave zvicerane, secili prej tyre bëri 30 dhe 100 milionë franga (27-92 milionë euro).

Dy 23-vjeçarët, i importuan maskat nga jashtë vendit dhe i shitën ato për rreth 8.50 CHF (7,8 euro) dhe 9.90 CHF (9,10 euro) përmes kompanisë së tyre Emix.

Ata po përballen me akuzat për shitjen e maskave të papërdorushme.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip