E pazakontë! Dhëndri zbulon se gruaja e tij është një burrë 12 ditë pas martesës! E mashtroi për t’i zhvatur…

Një dhëndër indonezian zbuloi se gruaja e tij e re është në fakt një burrë dhe ky i fundit mashtroi vetëm për të fituar para. Dhëndri i njohur si A.K u martua me të dashurën e tij në prill të vitit të kaluar dhe 12 ditë më pas zbuloi se nusja e tij ishte një […]

E pazakontë! Dhëndri zbulon se gruaja e tij është një burrë 12 ditë pas martesës! E mashtroi për t’i zhvatur…

Një dhëndër indonezian zbuloi se gruaja e tij e re është në fakt një burrë dhe ky i fundit mashtroi vetëm për të fituar para.

Dhëndri i njohur si A.K u martua me të dashurën e tij në prill të vitit të kaluar dhe 12 ditë më pas zbuloi se nusja e tij ishte një burrë. AK u takua me gruan e tij të ardhshme, që thuhet se quhet Adinda Kanza, përmes Instagramit vitin e kaluar dhe dyshja ranë dakord të takoheshin personalisht për të vazhduar më tej lidhjen e tyre, sipas mediave vendase.

Kur takoheshin ballë për ballë, Kanza kishte gjithmonë një nikab, një mbulesë tradicionale e fytyrës që vishej nga disa gra myslimane që mbulonte gjithë kokën dhe fytyrën e personit që e mbante, përveç syve. 26-vjeçarja i tha AK-së se ajo ishte një myslimane e devotshme dhe nuk kishte familje të gjallë. Çifti u martua në një ceremoni të vogël në shtëpinë e AK më 12 prill, ku Kanza që solli 5 gramë ar si prikë.

Por jeta bashkëshortore nuk shkoi siç ishte planifikuar, ku A.K shumë shpejt ndjeu se diçka nuk shkonte me gruan e tij të re.

Kanza vazhdoi të mbante nikabin e saj në shtëpi pavarësisht nga tradita myslimane që lejonte mbajtësen ta hiqte atë në prani të burrit të saj në shtëpinë e tyre. Ajo gjithashtu shmangu çdo akt intimiteti ose seksi, duke thënë se kishte menstruacione ose nuk ndihej mirë, sipas raporteve lokale. A.K filloi të dyshonte dhe nisi të hetonte për gruan e tij. Ai gjeti shtëpinë e saj të mëpashshme dhe u trondit kur takoi prindërit e Kanzës, pavarësisht pretendimeve të saj se ata kishin vdekur.

Familja, e cila nuk e kishte idenë se kishin një dhëndër të ri, informoi A.K se Kanza në fakt ishte djali i tyre. Kanza ishte veshur si grua që nga viti 2020 dhe kishte një zë “disi të lartë” që dukej si një grua, tha policia. Është e paqartë se cili është orientimi i tij seksual apo identiteti gjinor. Ai thuhet se u tha hetuesve se po shtirej si grua dhe u martua me A.K për të vjedhur pasurinë e familjes së tij. Kanza u arrestua dhe u ndalua në polici për akuzën e mashtrimit. Ai përballet me katër vjet burg nëse shpallet fajtor.