Ende nuk ka konkurrencë: Naomi është me të vërtetë mbretëresha e pasarelës

Ajo dëshmoi edhe një herë pse është ndër supermodelet më të mira prej dekadash dhe duket se kështu do të jetë edhe për një kohë të gjatë. E famshmja Naomi Campbell me të drejtë ende mban titullin e mbretëreshës së pasarelës. Manekinia pati nderin ta mbyllte sfilatën e markës Dolce... The post Ende nuk ka konkurrencë: Naomi është me të vërtetë mbretëresha e pasarelës appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Ende nuk ka konkurrencë: Naomi është me të vërtetë mbretëresha e pasarelës

Ajo dëshmoi edhe një herë pse është ndër supermodelet më të mira prej dekadash dhe duket se kështu do të jetë edhe për një kohë të gjatë. E famshmja Naomi Campbell me të drejtë ende mban titullin e mbretëreshës së pasarelës. Manekinia pati nderin ta mbyllte sfilatën e markës Dolce...

The post Ende nuk ka konkurrencë: Naomi është me të vërtetë mbretëresha e pasarelës appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..