Fotografi e rrallë e Adem Jasharit

Publikohet foto e rrallë e Adem Jasharit.

Në rrjete sociale po qarkullon një fotografi e komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari.

Në këtë fotografi Jashari paraqitet krejt ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim atë.

Ai ka flokë të gjata dhe të dendura, ndërsa nuk ka fare mjekër.

Nuk dihet se për çfarë rasti ka pozuar komandanti në këtë fotografi, por ai shihet i veshur me këmishë të bardhë e setër.

Fotografia duket të jetë realizuar nga një profesionist.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip