Gjendja me kollën e keqe stabile, Osmani: Rrezikon fëmijët

Shkup, 25 shkurt – Sëmundjet infektuese aktualisht janë tejet shqetësuese jo vetëm për qytetarët e vendit, por edhe për ata të rajonit. Derisa vendet fqinje, si Serbia dhe Shqipëria, po përballen me epideminë e fruthit, në vendin tonë janë regjistruar raste të shumta me kollën e keqe. Si masë preventime...

Gjendja me kollën e  keqe stabile, Osmani: Rrezikon fëmijët
Shkup, 25 shkurt – Sëmundjet infektuese aktualisht janë tejet shqetësuese jo vetëm për qytetarët e vendit, por edhe për ata të rajonit. Derisa vendet fqinje, si Serbia dhe Shqipëria, po përballen me epideminë e fruthit, në vendin tonë janë regjistruar raste të shumta me kollën e keqe. Si masë preventime...