Gjobiten 435 persona për mosrespektim të masave anti-Covid

435 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve, në qytete të ndryshme të Kosovës ka shqiptuar 435 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 907 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 12 aksidente me të lënduar dhe 24 aksidente me dëme materiale.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip