Google heq aplikacionin “që ndihmon njerëzit të bojkotojnë kompanitë e lidhura me Izraelin”

Google ka larguar nga Play store një aplikacion, i cili i ndihmon njerëzit të bojkotojnë kompanitë dhe produktet izraelite. Llogaria e mediave sociale @NoThanksBoycott konfirmoi se aplikacioni i saj NoThanks ishte hequr përkohësisht si rezultat i tekstit në përshkrimin e tij që thoshte se mund të shihni nëse “dora juaj...

Google heq aplikacionin “që ndihmon njerëzit të bojkotojnë kompanitë e lidhura me Izraelin”
Google ka larguar nga Play store një aplikacion, i cili i ndihmon njerëzit të bojkotojnë kompanitë dhe produktet izraelite. Llogaria e mediave sociale @NoThanksBoycott konfirmoi se aplikacioni i saj NoThanks ishte hequr përkohësisht si rezultat i tekstit në përshkrimin e tij që thoshte se mund të shihni nëse “dora juaj...