Grabitje e armatosur në një market në Ferizaj

Një person ka raportuar se në marketin e tij në Ferizaj, dy persona të maskuar nën kërcënimin e armës kanë grabitur 200 euro. Policia është duke e hetuar rastin. “Rr. Naim Beka, Ferizaj 04.12.2023-17:02. Viktima mashkull kosovar ka raportuar se në marketin e tij, dy persona të maskuar nën kërcënimin e armës, i kanë grabitur […]

Grabitje e armatosur në një market në Ferizaj
grabitje-e-armatosur-ne-nje-market-ne-ferizaj

grabitje-e-armatosur-ne-nje-market-ne-ferizaj

Një person ka raportuar se në marketin e tij në Ferizaj, dy persona të maskuar nën kërcënimin e armës kanë grabitur 200 euro.

Policia është duke e hetuar rastin.

“Rr. Naim Beka, Ferizaj 04.12.2023-17:02. Viktima mashkull kosovar ka raportuar se në marketin e tij, dy persona të maskuar nën kërcënimin e armës, i kanë grabitur 200 € dhe janë larguar në drejtim të panjohur. Njësitë policore kanë dalë ne vendin e ngjarjes. Rasti duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.