Habit Buci, thonë se ky banor e meriton ta fitojë kësaj radhe BBVK

Buci pas eliminimit, thotë se “Santiana duhet ta fitojë këtë edicion të BBVK Konkurrenti i eliminuar i javës, Buci ka dhënë një deklaratë bombastike në spektaklin ‘Prime’, derisa iu drejtua një pyetje e vështirë. “Kush e meriton të fitojë këtë edicion të BBVK?”, ishte pyetja drejtuar Bucit. Dhe përgjigja e tij ishte e thjeshtë – […]

Habit Buci, thonë se ky banor e meriton ta fitojë kësaj radhe BBVK

Buci pas eliminimit, thotë se “Santiana duhet ta fitojë këtë edicion të BBVK

Konkurrenti i eliminuar i javës, Buci ka dhënë një deklaratë bombastike në spektaklin ‘Prime’, derisa iu drejtua një pyetje e vështirë.

“Kush e meriton të fitojë këtë edicion të BBVK?”, ishte pyetja drejtuar Bucit.

Dhe përgjigja e tij ishte e thjeshtë – “Santiana”, tha ai.