Hashim Thaçi i telefonon nga Haga babait të tij për t’ia uruar ditëlindjen e 84-të

Thaçi i telefonon nga Haga babait të tij për t’ia uruar ditëlindjen e 84-të.

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili gjendet në paraburgim në Hagë, i ka telefonuar sot për urime babait të tij, Haxhiut, me rastin e ditëlindjes së 84-të.

Këtë e bënë të ditur nga fondacioni “Përkrahje për mbrojtjen juridike të Hashim Thaçit’’, por dhe i biri i ish-presidentit Thaçi, Endriti, përmes një njoftimi në rrjetet sociale.

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip