iPhone 16, ndryshimet mbresëlënëse në kamerën e tij

Duket se Apple tani është gati për të luajtur me megapiksel. iPhone 16 i shumëpritur është gati të kalojë paraardhësin e tij, iPhone 15, me një mori përmirësimesh të dukshme. Një përmirësim i madh është madhësia e ekranit të iPhone 16, e cila thuhet se është më e madhe dhe...

iPhone 16, ndryshimet mbresëlënëse në kamerën e tij
Duket se Apple tani është gati për të luajtur me megapiksel. iPhone 16 i shumëpritur është gati të kalojë paraardhësin e tij, iPhone 15, me një mori përmirësimesh të dukshme. Një përmirësim i madh është madhësia e ekranit të iPhone 16, e cila thuhet se është më e madhe dhe...