Ish zv-ministri i PDK-së: S’mund të bëhen reformat në parti nga saunat e Emeraldit e nga vilat në Brezovicë

Shpërndaje

Zyrtari i PDK-së: S’mund të bëhen reformat në parti nga saunat e Emeraldit e nga vilat në Brezovicë.

Zyrtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Bujar Cakolli ka thënë se është momenti për ta vendosur partinë në rrugën e reformave.

Ai shtoi se gabimet politike duhen të largohen më së largu në vjeshtën e këtij viti.

“Nuk mund të bëhen reformat në parti as nga saunat e Emeraldit e as nga vilat në Brezovicë“, shtoi ai.

Postimi i plotë:

Është momenti jonë për ta vendosur partinë në rrugën e reformave, përndryshe çdo përpjekje për të ruajtur status quon dhe për të kaluar në heshtje atë që na ndodhi ne shkurt, është gabim i madh politik, dhe kjo do të vërtetohet më së largu në vjeshtën e këtij viti. Nuk mund të bëhen reformat në parti as nga saunat e Emeraldit e as nga vilat në Brezovicë.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip