Jorida Tabaku në Parlamentin Evropian, zbardh takimet mbi Procesin e Berlinit

Deputetja demokrate, Jorida Tabaku ka zhvilluar takime me disa zyrtarë europianë në Parlamentin Evropian. Takimet janë zhvilluar në kuadër të një konferencë mbi Procesin e Berlinit dhe ndikimin e tij në Ballkananin Perëndimor, udhëhequr nga Kryetari i Komisionit për Ballkanin Perëndimor, Johann Wadephul. Ajo është takuar me Komisionerin e Zgjerimit Oliver Varheky dhe Kryetarin e […] The post Jorida Tabaku në Parlamentin Evropian, zbardh takimet mbi Procesin e Berlinit appeared first on Newsbomb Albania.

Jorida Tabaku në Parlamentin Evropian, zbardh takimet mbi Procesin e Berlinit

Deputetja demokrate, Jorida Tabaku ka zhvilluar takime me disa zyrtarë europianë në Parlamentin Evropian.

Takimet janë zhvilluar në kuadër të një konferencë mbi Procesin e Berlinit dhe ndikimin e tij në Ballkananin Perëndimor, udhëhequr nga Kryetari i Komisionit për Ballkanin Perëndimor, Johann Wadephul.

Ajo është takuar me Komisionerin e Zgjerimit Oliver Varheky dhe Kryetarin e Komitetit të Jashtëm në Parlamentin Evropian, David McAllister, takime të cilat deputetja i ka quajtur jashtëzakonisht të frytshme.

“Ditë plot takime në Bruksel duke filluar me një konferencë mbi Procesin e Berlinit dhe ndikimin e tij në Ballkanin Perëndimor të udhëhequr nga Kryetari i Komisionit për Ballkanin Perëndimor, Johann Ëadephul

Takime të mëtejshme, jashtëzakonisht të frytshme me Komisionerin e Zgjerimit Oliver Várhelyi dhe Kryetarin e Komitetit të Jashtëm në Parlamentin Evropian, mikun dhe kolegun David McAllister!”, shkroi Tabaku.

© Credits facebook.com/jorida.tabaku

The post Jorida Tabaku në Parlamentin Evropian, zbardh takimet mbi Procesin e Berlinit appeared first on Newsbomb Albania.