Kërcënohet drejtori i shkollës në Gjakovë, kërkon ndihmën e Policisë

Drejtori i shkollës së mesme të ulët “Mazllum Këpuska” në Gjakovë, A.P ka qenë cak i kërcënimeve dhe ka kërkuar ndihmë dhe mbrojtje nga Policia. Prokuroria Themelore në Gjakovë ka nisur hetimet. Personi i dyshuar për kanosjen ndaj drejtorit të shkollës tashmë është arrestuar dhe ndaj tij pritet të merren veprime ligjore. Prokurori i Shtetit […]

Kërcënohet drejtori i shkollës në Gjakovë, kërkon ndihmën e Policisë
kercenohet-drejtori-i-shkolles-ne-gjakove,-kerkon-ndihmen-e-policise

kercenohet-drejtori-i-shkolles-ne-gjakove,-kerkon-ndihmen-e-policise

Drejtori i shkollës së mesme të ulët “Mazllum Këpuska” në Gjakovë, A.P ka qenë cak i kërcënimeve dhe ka kërkuar ndihmë dhe mbrojtje nga Policia.

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka nisur hetimet.

Personi i dyshuar për kanosjen ndaj drejtorit të shkollës tashmë është arrestuar dhe ndaj tij pritet të merren veprime ligjore.

Prokurori i Shtetit pritet që të shqiptojë masën e ndalimit policor ndaj tij, raporton sinjali.