Kërkohet me urgjencë plazma e gjakut për aktorin Luan Jaha

Shpërndaje

Në gjendje të përkeqësuar, kërkohet me urgjencë plazma e gjakut për aktorin Luan Jaha.

Aktorit të njohur kosovar, Luan Jahës i është përkeqësuar gjendja shëndetësore për shkak të infektimit me Covid-19.Vajza e tij, Hana ka bërë thirrje që njerëzit vullnet mirë t’i sigurojnë plazmën e gjakut.

“E kemi me urgjencë të sigurojmë plazmën e gjakut për babin (Luan Jaha), andaj personat që e kanë vullnetin e mirë dhe sapo e kanë kaluar Covidin e që kanë grupin e gjakut A Pozitiv të më lajmërohen

Na duhen dhurues me minimum 50+ antitrupa.

Ju falenderoj paraprakisht për vullnetin e mirë dhe ndihmën.

Ps. Për detaje ju lutem na shkruani në inbox ose në 049175395″ shkruan Hana në thirrjen e saj.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip