Kështu po e “feston” Duda Balje rikthimin në Kuvend

Shpërndaje

Me poza atraktive në Instagram, kështu po e “feston” Duda Balje rikthimin në Kuvend.

KQZ sot ka certifikuar rezultatin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 14 shkurtit.

Pas Aktgjykimit të Supremes, Komuniteti i Bashkuar-Adrijana Hoxhiq nuk ka fituar mandat në Kuvend dhe një deputet i është hequr Iniciativës Rome parti këto që kishin fituar vota për komunitetet e tyre me ndihmën e Listës Serbe në komunat me shumicë serbe.

Në vend të Adrijana Hoxhiq në Kuvend është futur Duda Balje nga Unioni Social Demokrat.

Duda Balje ka zgjedhur që triumfin e saj ta “festojë” me disa poza atraktive.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip