Kështu u festua pas hapjes së Ambasadës së Kosovës në Jerusalem

Shpërndaje

Republika e Kosovës para dy ditësh ka hapur edhe zyrtarisht Ambasadën në Jeursalem pas njohjes reciproke me Izraelin.

Lajmin e kishte konfirmuar Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës, derisa ishin publikuar edhe fotografi të objektit ku ishte vendosur tabela e Ambasadës.

Ndërkohë në një televizion francez janë publikuar edhe pamje të festës që ishte bërë në Jeusalem pas hapjes së Ambasadës, ku edhe kishte folur para të pranishmëve e Ngarkuara me Punë, Ines Demiri.

Telvizioni francez gjithashtu ka raportuar edhe për kundërshtitë e Turqisë dhe Palestinës për vendimin e Kosovës.

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip