KOSOVA

Blerina Kllokoqi-Rugova i reagon Kurtit pas shkarkimit të burri të saj

Gruaja e Mendim Rugovës, Blerina Kllokoqi-Rugova, ka reaguar pas vendimit të qeverisë për shkarkimin e të koordinatorëve nacionalë, ku bën pjesë edhe burri i saj.

Kllokoqi-Rugova ka shkruar në Instagram se vendimi i Kurtit për ta shkarkuar burrin e saj nga puna, nuk e dëmton Mendimin Rugovën as profesionalisht e as moralisht, por sipas saj prek nevojën e qytetarëve për një informim profesional në këtë fushë (motin).

Sipas saj Mendimi do të vazhdon të mbetet emër nacional për fushën e tij të cilës i takon dhe do të vazhdon me punën e tij profesionale dhe të pavarur.

Reagimi i plotë i Blerina Kllokoqi-Rugova pa ndërhyrje:

“Unë përmbahem nga deklaratat politike dhe rezervohem të mos përfshihem as në tema të tilla publike. Por janë disa raste te tilla, kur je e detyruar të përgjigjesh për shkak të detyrimit që ke ndaj interesimit të njerëzve, miqve të familjes së Presidentit apo edhe çdo qytetari që ka të drejtë të dijë se çfarë ndodhi. Ky vendim nuk e demton profesionalisht as moralis..

Gruaja e Mendim Rugovës, Blerina Kllokoqi-Rugova, ka reaguar pas vendimit të qeverisë për shkarkimin e të koordinatorëve nacionalë, ku bën pjesë edhe burri i saj.

Kllokoqi-Rugova ka shkruar në Instagram se vendimi i Kurtit për ta shkarkuar burrin e saj nga puna, nuk e dëmton Mendimin Rugovën as profesionalisht e as moralisht, por sipas saj prek nevojën e qytetarëve për një informim profesional në këtë fushë (motin).

Sipas saj Mendimi do të vazhdon të mbetet emër nacional për fushën e tij të cilës i takon dhe do të vazhdon me punën e tij profesionale dhe të pavarur.

Reagimi i plotë i Blerina Kllokoqi-Rugova pa ndërhyrje:

“Unë përmbahem nga deklaratat politike dhe rezervohem të mos përfshihem as në tema të tilla publike. Por janë disa raste te tilla, kur je e detyruar të përgjigjesh për shkak të detyrimit që ke ndaj interesimit të njerëzve, miqve të familjes së Presidentit apo edhe çdo qytetari që ka të drejtë të dijë se çfarë ndodhi. Ky vendim nuk e demton profesionalisht as moralisht Mendimin por prek nevojen e qytetareve te Kosoves per nje informim profesional ne kete fushe. Pasi qe nuk lidhet me rezultatet e punes se tij, por me rezultimin qe ai ishte punesuar nga nje qeveri paraprake. Megjithekete, Mendimi mbetet emer nacional per kete fushe, edhe me Prishtina Ëeather, me investim dhe angazhim personal, pasi pasioni i tij e ka bere te tille, jo vetem te njohur por edhe te nevojshem per qytetaret e vendit te vet”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top