KOSOVA

Daut Haradinaj ia kujton ‘të kaluarën’ Albin Kurtit

Daut Haradinaj i ka kujtuar diҫka Albin Kurtit.

Daut Haradinaj nga radhët e AAK’së ia ka përmendur kryeministrit Albin Kurtit disa nga deklaratat e dhënë sot në emisionin Rubikon, që siç thotë Haradinaj janë qëndrime kundërthënëse të tij nga e kaluara e sot.

Haradinja tha se ‘Bini’ siç e quan ai i tha këto :

Do ulem dhe do bisedoj me Serbinë pa kërkuar falje;

Lista serbe nuk janë më çetnikë;

Flamuri jo krejt lara lara etj etj…

Ja statusi i plotë

Daut Haradinaj i ka kujtuar diҫka Albin Kurtit.

Daut Haradinaj nga radhët e AAK’së ia ka përmendur kryeministrit Albin Kurtit disa nga deklaratat e dhënë sot në emisionin Rubikon, që siç thotë Haradinaj janë qëndrime kundërthënëse të tij nga e kaluara e sot.

Haradinja tha se ‘Bini’ siç e quan ai i tha këto :

Do ulem dhe do bisedoj me Serbinë pa kërkuar falje;

Lista serbe nuk janë më çetnikë;

Flamuri jo krejt lara lara etj etj…

Ja statusi i plotë

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top