KOSOVA

Daut Haradinaj pyet: Lista Serbe a është pozitë apo opozitë?

Është duke vazhduar seanca e Kuvendit të Kosovës.

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka shprehur paqartësinë e tij në ndarjen e komuniteteve në kuvend dhe pozicionimin e komuniteteve si shumicë.

“Në draft propozim nuk e di sesi e keni trajtuar Listën Serbe, 6 Plusin si pozitë apo opozitë, ndarja proporcionale në komisione nuk është e saktë me numrin e deputetëve shumicë në opozitë, me PDK-së, AAK-në, Nisma” ka thënë Daut Haradinaj.

Është duke vazhduar seanca e Kuvendit të Kosovës.

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka shprehur paqartësinë e tij në ndarjen e komuniteteve në kuvend dhe pozicionimin e komuniteteve si shumicë.

“Në draft propozim nuk e di sesi e keni trajtuar Listën Serbe, 6 Plusin si pozitë apo opozitë, ndarja proporcionale në komisione nuk është e saktë me numrin e deputetëve shumicë në opozitë, me PDK-së, AAK-në, Nisma” ka thënë Daut Haradinaj.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top