KOSOVA

Deputeti Bajqinovci do e mbikëqyr punën e AKI-se

Bajqinovci, anëtar i Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e AKI-së.

Deputeti i Vetëvendosjes, Mefail Bajqinovci do të jetë pjesë e Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e AKI-së.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë deputeti, përmes një statusinnë Facebook.

Shënimi i plotë:

Të dashur miq,

Dua të shprehë falenderimin tim ndaj Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, që më ka besuar detyrën e anëtarit të Komisionit për Mbikëqyrjen e Punës së Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë-AKI
Institucionet e sigurisë kanë qenë cak i kontrollit partiak, të cilat, janë keqpërdorur për interesa personale e grupore. Si rezultat, ato nuk kanë qenë në gjendje sa duhet t’i kryejnë detyrat e tyre në shërbim të rendit, ligjit dhe sigurisë së Republikës së Kosovës.Me tërë kapacitetin tim, do të punojë brenda detyrave kushtetuese të mia, që ta mbështesim procesin e reformave nëpër mekanizmat e sigurisë në vend.

Me nder e përkushtim kombëtar, qytetar e moral do të angazhohem që mbikqyrja parlamentare e..

Bajqinovci, anëtar i Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e AKI-së.

Deputeti i Vetëvendosjes, Mefail Bajqinovci do të jetë pjesë e Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e AKI-së.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë deputeti, përmes një statusinnë Facebook.

Shënimi i plotë:

Të dashur miq,

Dua të shprehë falenderimin tim ndaj Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, që më ka besuar detyrën e anëtarit të Komisionit për Mbikëqyrjen e Punës së Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë-AKI
Institucionet e sigurisë kanë qenë cak i kontrollit partiak, të cilat, janë keqpërdorur për interesa personale e grupore. Si rezultat, ato nuk kanë qenë në gjendje sa duhet t’i kryejnë detyrat e tyre në shërbim të rendit, ligjit dhe sigurisë së Republikës së Kosovës.Me tërë kapacitetin tim, do të punojë brenda detyrave kushtetuese të mia, që ta mbështesim procesin e reformave nëpër mekanizmat e sigurisë në vend.

Me nder e përkushtim kombëtar, qytetar e moral do të angazhohem që mbikqyrja parlamentare e AKI’së të arrijë qëllimin përfundimtar në shërbim të ngritjes së këtij institucioni, në nivelin e duhur ashtu sikurse e kërkon Kushtetuta e vendit.Poashtu edhe në komisionet të cilat kam njohuri do t’a jap kontributin tim në cilësinë e deputetit.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top