KOSOVA

Deputeti i VV-së komenton vendimin për uljen e pagave në Qeveri

Murati ka thënë se vendimi për uljen e pagave të qeverisë nuk bie ndesh me ligjin.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati ka komentuar vendimin e sotëm të Qeverisë Kurti lidhur me uljen e pagave në Qeveri.

Murati tha se vendimi ul pagat e qeverisë dhe nuk prek ato të sistemit të drejtësisë e as nuk bie ndesh me ligjin.

Ai tha se kushdo që dëshiron të komentojë mbi ligjshmërinë e vendimeve, duhet së pari të sigurohet që ligjit të cilit i referohet të mos jetë i shfuqizuar.

Postimi i plotë:

Vendimi ul pagat e qeverise, nuk prek ato te sistemit te drejtesise, dhe nuk bie ndesh me ligjin, perkunder disa pretendimeve te bera sot gjate dites

Kushdo qe deshiron te komentoje mbi ligjshmerine e vendimeve, duhet se pari te sigurohet qe ligji te cilit i referohet te mos jete i shfuqizuar.

Murati ka thënë se vendimi për uljen e pagave të qeverisë nuk bie ndesh me ligjin.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati ka komentuar vendimin e sotëm të Qeverisë Kurti lidhur me uljen e pagave në Qeveri.

Murati tha se vendimi ul pagat e qeverisë dhe nuk prek ato të sistemit të drejtësisë e as nuk bie ndesh me ligjin.

Ai tha se kushdo që dëshiron të komentojë mbi ligjshmërinë e vendimeve, duhet së pari të sigurohet që ligjit të cilit i referohet të mos jetë i shfuqizuar.

Postimi i plotë:

Vendimi ul pagat e qeverise, nuk prek ato te sistemit te drejtesise, dhe nuk bie ndesh me ligjin, perkunder disa pretendimeve te bera sot gjate dites

Kushdo qe deshiron te komentoje mbi ligjshmerine e vendimeve, duhet se pari te sigurohet qe ligji te cilit i referohet te mos jete i shfuqizuar.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top