KOSOVA

Glauk Konjufca nis pastrimin stafit diplomatik të “Klanit Pronto”

Glauk Konjufca nis pastrimin e stafit diplomatik të “Klanit Pronto”.

Është nënshkruar udhëzimi për reduktimin e nëpunësëve të ambasadave dhe konsullatave.
Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjuca, përmes rrjetit social ka njoftuar se ka nënshkruar udhëzimi administrativ për reduktimin e nëpunësve të ambasadave.

Konjufca ka thënë se të punësuarit në këto poste janë të klanit pronto.

“Sepse të gjithë e dijimë pothuajse të gjithë të punësuarit në këto poste janë punësime të klanit pronto”, ka shkruar Konjufca.

Glauk Konjufca nis pastrimin e stafit diplomatik të “Klanit Pronto”.

Është nënshkruar udhëzimi për reduktimin e nëpunësëve të ambasadave dhe konsullatave.
Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjuca, përmes rrjetit social ka njoftuar se ka nënshkruar udhëzimi administrativ për reduktimin e nëpunësve të ambasadave.

Konjufca ka thënë se të punësuarit në këto poste janë të klanit pronto.

“Sepse të gjithë e dijimë pothuajse të gjithë të punësuarit në këto poste janë punësime të klanit pronto”, ka shkruar Konjufca.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top