KOSOVA

Haradinaj i ashpër me Kurtin për ҫështjen e taksës, dyshon se dikush i ka dhënë para

Haradinaj vazhdon ta kundërshtoj Kurtin për heqjen e taksës ndaj Serbisë.

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj sonte në Rubikon ka qenë i ashpër me Albin Kurtin të cilit po i bën thirrje që të mos e heqë taksën.

Madje Haradinaj thotë se Kurti po do masë reciprociteti e ta heqë taksën sepse dikush ia ka financuar fushatën, dhe tash ka obligime ndaj dikujt.

‘’ A do me e lypë ndonjëherë njohjen. Pse me u kthy mbrapa. Nëse bash kthehen mbapa, ka dicka më të thellë. Ose janë financu dikah në zgjedhje, dhe ua ka bërë dikush fushatën. S’ka logjikë tjetër. Masi spo flet, se s’ka dicka tjetër këtu’’, ka thënë Haradinaj.

‘’Serbinë unë e kam prek në xhep. S’kemi pasë armë të tjera ekuivalente ndaj Serbisë që kishim mujt me e preke’’

Haradinaj vazhdon ta kundërshtoj Kurtin për heqjen e taksës ndaj Serbisë.

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj sonte në Rubikon ka qenë i ashpër me Albin Kurtin të cilit po i bën thirrje që të mos e heqë taksën.

Madje Haradinaj thotë se Kurti po do masë reciprociteti e ta heqë taksën sepse dikush ia ka financuar fushatën, dhe tash ka obligime ndaj dikujt.

‘’ A do me e lypë ndonjëherë njohjen. Pse me u kthy mbrapa. Nëse bash kthehen mbapa, ka dicka më të thellë. Ose janë financu dikah në zgjedhje, dhe ua ka bërë dikush fushatën. S’ka logjikë tjetër. Masi spo flet, se s’ka dicka tjetër këtu’’, ka thënë Haradinaj.

‘’Serbinë unë e kam prek në xhep. S’kemi pasë armë të tjera ekuivalente ndaj Serbisë që kishim mujt me e preke’’

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top