KOSOVA

Haradinaj lavdëron Limajn, thotë se i ka bërë rrugët e fshatrave dhe nuk e ka prit Qeverinë e sotme

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka paralajmëruar çdo lloj aktiviteti e aktivizmi qytetarë e opozitar për tema që i vlerëson se janë në interes të vendit dhe një nga to, ai thotë se është autostrada e Dukagjinit.

Duke komentuar në deklaratë të zyrtarëve të partive në pushtet, se do të shtrojnë rrugë të fshatrave, për të rritur zhvillimin ekonomik, ish kryeministri i Kosovës, ka thënë se këtë e ka bërë Fatmir Limaj, qysh atëhere kur ka udhëhequr ministrinë e Transportit.

“Zhvillimi ekonomik- e degjova dikun kanë thënë se i bëjmë rrugët e katuneve, po, por ato i ka bërë Fatmir Limaj, nuk ju ka prit juve. I ka bërë që atëhere. Ne nuk kemi mungese të infrastruktures në katune”, ka thënë Haradinaj në Rubikon.

Sa i përket autostradës se Duakgjinit ka thënë se zgjerimi i rrugës është me i shtrenjtë dhe nuk i kryen funksionet e autostradës. “Le ta lëvizin trasene, nuk po them kujt me ia dhanë, le të bëjnë krejt cka duan dhe si ta vlerësojnë, por autostrada të..

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka paralajmëruar çdo lloj aktiviteti e aktivizmi qytetarë e opozitar për tema që i vlerëson se janë në interes të vendit dhe një nga to, ai thotë se është autostrada e Dukagjinit.

Duke komentuar në deklaratë të zyrtarëve të partive në pushtet, se do të shtrojnë rrugë të fshatrave, për të rritur zhvillimin ekonomik, ish kryeministri i Kosovës, ka thënë se këtë e ka bërë Fatmir Limaj, qysh atëhere kur ka udhëhequr ministrinë e Transportit.

“Zhvillimi ekonomik- e degjova dikun kanë thënë se i bëjmë rrugët e katuneve, po, por ato i ka bërë Fatmir Limaj, nuk ju ka prit juve. I ka bërë që atëhere. Ne nuk kemi mungese të infrastruktures në katune”, ka thënë Haradinaj në Rubikon.

Sa i përket autostradës se Duakgjinit ka thënë se zgjerimi i rrugës është me i shtrenjtë dhe nuk i kryen funksionet e autostradës. “Le ta lëvizin trasene, nuk po them kujt me ia dhanë, le të bëjnë krejt cka duan dhe si ta vlerësojnë, por autostrada të bëhet”, ka shtuar ai.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top