KOSOVA

Inspektorati mbyll çerdhen ku u rrah fëmija dje

Mbyllet çerdhja ku u rrah fëmija dje.

Inspektorati i Arsimit i ka ndërprerë veprimtarinë çerdhes “Cambridge Kids” pas rastit të rrahjes së një fëmije nga një edukatore derisa ky institucion të pajiset me licencë.

Për klankosova tv e ka konfirmuar drejtori i Inspektoratit të Arsimit, Dëfrim Gashi.

“Ne kemi inspektuar institucionin dhe kemi vendosur që t’ia ndërpresim veprimtarinë në mungesë të licencës. Nesër këtë vendim do ta dërgojmë edhe me shkrim”.

Ndërkaq, Policia e Kosovës ka arrestuar edukatoren që rr’ahu fëmijën.

Mbyllet çerdhja ku u rrah fëmija dje.

Inspektorati i Arsimit i ka ndërprerë veprimtarinë çerdhes “Cambridge Kids” pas rastit të rrahjes së një fëmije nga një edukatore derisa ky institucion të pajiset me licencë.

Për klankosova tv e ka konfirmuar drejtori i Inspektoratit të Arsimit, Dëfrim Gashi.

“Ne kemi inspektuar institucionin dhe kemi vendosur që t’ia ndërpresim veprimtarinë në mungesë të licencës. Nesër këtë vendim do ta dërgojmë edhe me shkrim”.

Ndërkaq, Policia e Kosovës ka arrestuar edukatoren që rr’ahu fëmijën.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top