KOSOVA

Kurti emëron Thaçin zëvendësministër në Ministrinë Arsimit

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Jusuf Thaçi, Zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Duke i uruar punë të mbarë, kryeministri Kurti, ka thënë se përgatitja profesionale e Thaçi do t’i ndihmojë shumë Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, dhe se kontributi i tij në këtë institucion është më së i nevojshëm.

Kujtojmë se Thaçi vjen nga Lëvizja Vetëvendosje.

Procesi i zëvendësministrave për emërimin e tyre pritet të mbyllet brenda një jave.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Jusuf Thaçi, Zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Duke i uruar punë të mbarë, kryeministri Kurti, ka thënë se përgatitja profesionale e Thaçi do t’i ndihmojë shumë Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, dhe se kontributi i tij në këtë institucion është më së i nevojshëm.

Kujtojmë se Thaçi vjen nga Lëvizja Vetëvendosje.

Procesi i zëvendësministrave për emërimin e tyre pritet të mbyllet brenda një jave.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top