KOSOVA

Kurti kalon kah qytetarët e rëndomtë, shmang zonën VIP në Aeroport

Albin Kurti i shmanget zonës VIP në Aeroport, kalon kah qytetarët e rëndomtë.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Mynih për të marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë në mes shumë zyrtarëve të huaj.

Lajmin e ka konfirmuar Zyra e Kryeministrit.

Kurti është parë teksa i ka kryer kontrollet rutinore sikurse krejt udhëtarët e zakonshëm, dhe jo përmes zonës VIP, siç zakonisht bëjnë politikanët.

Për Kurtin kjo është vizita e parë në Europë që e përfaqëson Kosovën në një konferencë të rangut të lartë.

Albin Kurti i shmanget zonës VIP në Aeroport, kalon kah qytetarët e rëndomtë.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Mynih për të marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë në mes shumë zyrtarëve të huaj.

Lajmin e ka konfirmuar Zyra e Kryeministrit.

Kurti është parë teksa i ka kryer kontrollet rutinore sikurse krejt udhëtarët e zakonshëm, dhe jo përmes zonës VIP, siç zakonisht bëjnë politikanët.

Për Kurtin kjo është vizita e parë në Europë që e përfaqëson Kosovën në një konferencë të rangut të lartë.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top