KOSOVA

Kurti reagoi për marrëveshjet e sotme me Serbinë, por ia huqi me lokacionin

Kurti ka reaguar pas marrëveshjeve me Serbisë.

Kryeministri Albin Kurti në një postim që bëri sonte për marrëveshjen hekurdhore, bëri një ngatërres.

Kurti në vend që ta shkruj në Munih, ai e ka shkruar në Berlin, transmeton Indeksonline.
Por, disa minuta më vonë ai e ka vërejtur gabimin dhe e ka përmirsuar.

Kryeministri Kurti është duke qëndruar në Munih, ku po merr pjesë në Konferencën e Sigurisë.

Atje sot u nënshkrua marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për linjën hekurudhore.

Kurti ka reaguar pas marrëveshjeve me Serbisë.

Kryeministri Albin Kurti në një postim që bëri sonte për marrëveshjen hekurdhore, bëri një ngatërres.

Kurti në vend që ta shkruj në Munih, ai e ka shkruar në Berlin, transmeton Indeksonline.
Por, disa minuta më vonë ai e ka vërejtur gabimin dhe e ka përmirsuar.

Kryeministri Kurti është duke qëndruar në Munih, ku po merr pjesë në Konferencën e Sigurisë.

Atje sot u nënshkrua marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për linjën hekurudhore.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top