KOSOVA

Ky është zëvendësministri i radhës i emëruar nga kryeministri Kurti

Po vazhdon emërimi i zëvendësministarve të rinj në Qeverinë Kurit.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Reshat Nurboja, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Kryeministri Kurti pasi e uroi për detyrën e re në këtë institucion, tha se përvoja e z. Nurboja si politolog është e mirëseardhur dhe po ashtu e një rëndësie të veçantë për të kontribuar në procese të ndryshme, në të mirën e vendit dhe qytetarëve të saj.

Po vazhdon emërimi i zëvendësministarve të rinj në Qeverinë Kurit.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Reshat Nurboja, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Kryeministri Kurti pasi e uroi për detyrën e re në këtë institucion, tha se përvoja e z. Nurboja si politolog është e mirëseardhur dhe po ashtu e një rëndësie të veçantë për të kontribuar në procese të ndryshme, në të mirën e vendit dhe qytetarëve të saj.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top