KOSOVA

Ky është zëvendësministri me i ri qe ka emëruar sot kryeministri Kurti

Po vazhdon emërimi i zëvendësministrave nga kryeministri Albin Kurti.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Ilir Aliun, Zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

Kryeministri Kurti, ka uruar Aliu për pozitën në këtë institucion dhe ka shprehur gatishmërinë për të bashkëpunuar në të ardhmen për çështje relevante, në shërbim të qytetarëve.

Kurti deri më tani ka emëruar 5 persona si zëvendësministra.

Po vazhdon emërimi i zëvendësministrave nga kryeministri Albin Kurti.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Ilir Aliun, Zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

Kryeministri Kurti, ka uruar Aliu për pozitën në këtë institucion dhe ka shprehur gatishmërinë për të bashkëpunuar në të ardhmen për çështje relevante, në shërbim të qytetarëve.

Kurti deri më tani ka emëruar 5 persona si zëvendësministra.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top