KOSOVA

LDK, VV-së: Bashkëqeverisje e balancuar, as më shumë dhe as më pak

LDK i është përgjigjur edhe njëherë VV-së.

Sekretari i përgjithshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Ismet Beqiri, përmes llogarisë së tij në Facebook ka reaguar lidhur me refuzimin e ofertës së fundit të LDK-së nga ana e VV-së.

Beqiri ka postuar një fotografi të tij ku ka thënë se LDK është e vendosur për bashkëqeverisje të balancuar, as më shumë e as më pak.

“Bashkëqeverisje e balancuar, as më shumë dhe as më pak”, ka shkruar Beqiri.

LDK i është përgjigjur edhe njëherë VV-së.

Sekretari i përgjithshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Ismet Beqiri, përmes llogarisë së tij në Facebook ka reaguar lidhur me refuzimin e ofertës së fundit të LDK-së nga ana e VV-së.

Beqiri ka postuar një fotografi të tij ku ka thënë se LDK është e vendosur për bashkëqeverisje të balancuar, as më shumë e as më pak.

“Bashkëqeverisje e balancuar, as më shumë dhe as më pak”, ka shkruar Beqiri.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top