KOSOVA

Ndarja buxhetore për 2020-n zgjatet për muajin mars

Me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar që ndarja buxhetore për vitin 2020 të zgjatet për muajin mars, pas kërkesës së ministrit të Financave, Besnik Bislimi.

Kujtojmë se nën tingujt e muzikës së së ndjerës Nexhmie Pagarusha, ka nisur seanca e sotme në Kuvendin e Kosovës.

Në sallë, të pranishëm janë 97 deputetë. Kjo u bë për ta nderuar Pagarushën.

Me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar që ndarja buxhetore për vitin 2020 të zgjatet për muajin mars, pas kërkesës së ministrit të Financave, Besnik Bislimi.

Kujtojmë se nën tingujt e muzikës së së ndjerës Nexhmie Pagarusha, ka nisur seanca e sotme në Kuvendin e Kosovës.

Në sallë, të pranishëm janë 97 deputetë. Kjo u bë për ta nderuar Pagarushën.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top