KOSOVA

Ndërron jetë anëtari i LDK-së

Vdes anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Lidhja Demokratike e Kosovës ka njoftuar se është ndarë nga jeta aktivisti i kësaj partie, Ismet Mjaku.

Në komunikatën e LDK-së shkruhet se Mjaku kishte qenë anëtar i kryesisë së LDK-së në Ferizaj dhe drejtor në Qeverinë komunale të LDK-së.

“Ishte njeri me virtyte të larta njerëzore dhe intelektuale dhe i pa kompromis në mbrojtjen dhe afirmimin e parimeve të LDK-së.

LDK dhe Dega në Ferizaj, humbi një veprimtar model, një njeri të veçantë si dhe familjarët njeriun e tyre shembullor”, shkruhet në komunikatën e LDK-së.

Vdes anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Lidhja Demokratike e Kosovës ka njoftuar se është ndarë nga jeta aktivisti i kësaj partie, Ismet Mjaku.

Në komunikatën e LDK-së shkruhet se Mjaku kishte qenë anëtar i kryesisë së LDK-së në Ferizaj dhe drejtor në Qeverinë komunale të LDK-së.

“Ishte njeri me virtyte të larta njerëzore dhe intelektuale dhe i pa kompromis në mbrojtjen dhe afirmimin e parimeve të LDK-së.

LDK dhe Dega në Ferizaj, humbi një veprimtar model, një njeri të veçantë si dhe familjarët njeriun e tyre shembullor”, shkruhet në komunikatën e LDK-së.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top