KOSOVA

Paralajmërimi i Milaim Zekës: Jo njerëzit, po edhe gjaja kanë me u çuditë se çka do të bëjë Albin Kurti në Kosovë

Milaim Zeka thotë se jo njerëzit, po edhe gjaja kanë me u çuditë se çka do të bëjë Albin Kurti në Kosovë.

Milaim Zeka, ishte i ftuar i radhës mbrëmë në emisionin n’Kosovë show‘.

Si pothuajse në çdo emision, ai e fillon me batutë ku i bën për të qeshur publikun, edhe kësaj radhe bëri të njëjtën gjë, shkruan GazetaBlic.

Ndryshe, ai e filloi bisedën duke folur për të ndjerën, Nexhmije Pagarushën i cili shprehu ngushëllime dhe e kujtoj me fjalët më të mira, ku tha se është diamanti i Shqiptarisë.

Krahas kësaj, Zeka foli edhe për situatën politike për momentin në vend posaçërisht për koalicionin VV-LDK. Ai e vlerësoi ndryshimin e qeverisë dhe dha një mendim për Albin Kurtin.

Ndër të tjera ai tha: ‘Jo gjinja po edhe gjaja kanë më e u çudit çka ka me bo Albin Kurti’.

Milaim Zeka thotë se jo njerëzit, po edhe gjaja kanë me u çuditë se çka do të bëjë Albin Kurti në Kosovë.

Milaim Zeka, ishte i ftuar i radhës mbrëmë në emisionin n’Kosovë show‘.

Si pothuajse në çdo emision, ai e fillon me batutë ku i bën për të qeshur publikun, edhe kësaj radhe bëri të njëjtën gjë, shkruan GazetaBlic.

Ndryshe, ai e filloi bisedën duke folur për të ndjerën, Nexhmije Pagarushën i cili shprehu ngushëllime dhe e kujtoj me fjalët më të mira, ku tha se është diamanti i Shqiptarisë.

Krahas kësaj, Zeka foli edhe për situatën politike për momentin në vend posaçërisht për koalicionin VV-LDK. Ai e vlerësoi ndryshimin e qeverisë dhe dha një mendim për Albin Kurtin.

Ndër të tjera ai tha: ‘Jo gjinja po edhe gjaja kanë më e u çudit çka ka me bo Albin Kurti’.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top