KOSOVA

Polici në shtëpinë e Marsidës, zbulohet kurthi me armën që vrau Dritanin (FOTO)

Arma që ka përdorur Bledar Toçi për të vrarë Dritan Haxhollin nuk rezulton e regjistruar në inventarin e Drejtorisë së Burgjeve. Ndaj për të do të ketë një akuzë të re. Ndërkohë bëhet e ditur se arma që ai ka në shërbim ka qenë në banesën e tij dhe familjarët janë marrë në pyetje për të mësuar se si vepronte Bledari me armën e shërbimit.

Sipas të dhënave, Bledar Toçi, armën e shërbimit e linte në shtëpi, ndërsa në qytet mbante me vete një armë tjetër, e cila ashtu siç edhe rezulton është ajo me të cilin ka qëlluar për vdekje edhe Hoxhallin, burrin që ngacmonte Marsida Qatjan.

Sipas Policisë, Bledar Toçi për shkak të detyrës nuk përdorte armën e shërbimit, edhe për të humbur gjurmët në rast se do të duhej në një moment të caktuar të përballej me rrethana që do e detyronin atë të qëllonte.

Arma që ka përdorur Bledar Toçi për të vrarë Dritan Haxhollin nuk rezulton e regjistruar në inventarin e Drejtorisë së Burgjeve. Ndaj për të do të ketë një akuzë të re. Ndërkohë bëhet e ditur se arma që ai ka në shërbim ka qenë në banesën e tij dhe familjarët janë marrë në pyetje për të mësuar se si vepronte Bledari me armën e shërbimit.

Sipas të dhënave, Bledar Toçi, armën e shërbimit e linte në shtëpi, ndërsa në qytet mbante me vete një armë tjetër, e cila ashtu siç edhe rezulton është ajo me të cilin ka qëlluar për vdekje edhe Hoxhallin, burrin që ngacmonte Marsida Qatjan.

Sipas Policisë, Bledar Toçi për shkak të detyrës nuk përdorte armën e shërbimit, edhe për të humbur gjurmët në rast se do të duhej në një moment të caktuar të përballej me rrethana që do e detyronin atë të qëllonte.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top