KOSOVA

Prangoset edhe edukatorja që shikonte edukatoren tjetër derisa e godiste fëmijën

Policia e Kosovës e ka prangosur edhe edukatoren tjetër të “Cambridge Kids”, e cila shihet në videon e publikuar në rrjete sociale.

Pas konfirmimit të Policisë së Kosovës për prangosjën e një të dyshuare për abuzimin me fëmijë në kopshtin “Cambridge Kids” në mëngjesin e sotëm, Prokuroria ka njoftuar për një tjetër edukatore të arrestuar të martën.

Ulaj ka konfirmuar se dy të dyshuarave u është caktuar masa e ndalimit për 48 orë dhe se ndaj të dyshuarave është kërkuar caktimi i masës së paraburgimit prej 30-ditësh nga Gjykata.

“Janë prangosur dy persona të dyshuara dhe pastaj Prokuroria Themelore në Prishtinë ka kërkuar paraburgim për dy të dyshuarat”, ka thënë Ulaj.

Policia e Kosovës e ka prangosur edhe edukatoren tjetër të “Cambridge Kids”, e cila shihet në videon e publikuar në rrjete sociale.

Pas konfirmimit të Policisë së Kosovës për prangosjën e një të dyshuare për abuzimin me fëmijë në kopshtin “Cambridge Kids” në mëngjesin e sotëm, Prokuroria ka njoftuar për një tjetër edukatore të arrestuar të martën.

Ulaj ka konfirmuar se dy të dyshuarave u është caktuar masa e ndalimit për 48 orë dhe se ndaj të dyshuarave është kërkuar caktimi i masës së paraburgimit prej 30-ditësh nga Gjykata.

“Janë prangosur dy persona të dyshuara dhe pastaj Prokuroria Themelore në Prishtinë ka kërkuar paraburgim për dy të dyshuarat”, ka thënë Ulaj.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top