KOSOVA

Rrëfehet babai i 1 vjeçarit që u rrah në çerdhen “Cambridge Kids” në Prishtinë

Dy edukatore janë prangosur për rastin e keqtrajtimit të një fëmije në çerdhen “Cambridge Kids”, ka konfirmuar të mërkurën Laureta Ulaj, zëdhënëse e Prokurorisë Themelore në Prishtinë.

Ndërkaq, sot për rastin në fjalë ka folur edhe babi i fëmijës së keqtrajtuar në çerdhen e “Cambridge Kids” në Prishtinë, Berat Gori.

Gori tha se është i shokuar nga kjo ngjarje edhe tregon se rastin e ka dërguar në polici dhe pret që organet kompetentet të merren më detajisht me rastin.

“Drejtoresha me ka prit mirë, kërkim falje nuk ka pas vend më, pasi edhe ai jo thotë se ka qenë e shokuar dhe ndjen keqardhje për këtë”, tha Berat Gori babai i fëmijës së keqtrajtuar nga edukatorja.

“Nuk kam informacion se nëse edukatoren e kanë larguar nga puna, kështu që rastin e kam dërguar ne hetuesi edhe polici, presim që ky rast të zbardhet sa ma shpejtë”, shtoi ai.

Dy edukatore janë prangosur për rastin e keqtrajtimit të një fëmije në çerdhen “Cambridge Kids”, ka konfirmuar të mërkurën Laureta Ulaj, zëdhënëse e Prokurorisë Themelore në Prishtinë.

Ndërkaq, sot për rastin në fjalë ka folur edhe babi i fëmijës së keqtrajtuar në çerdhen e “Cambridge Kids” në Prishtinë, Berat Gori.

Gori tha se është i shokuar nga kjo ngjarje edhe tregon se rastin e ka dërguar në polici dhe pret që organet kompetentet të merren më detajisht me rastin.

“Drejtoresha me ka prit mirë, kërkim falje nuk ka pas vend më, pasi edhe ai jo thotë se ka qenë e shokuar dhe ndjen keqardhje për këtë”, tha Berat Gori babai i fëmijës së keqtrajtuar nga edukatorja.

“Nuk kam informacion se nëse edukatoren e kanë larguar nga puna, kështu që rastin e kam dërguar ne hetuesi edhe polici, presim që ky rast të zbardhet sa ma shpejtë”, shtoi ai.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top