KOSOVA

Rrethohet zona e Astirit, Policia blindon rrugën edhe me forca speciale (FOTO)

Banorët e zonës së “Astirit” vijojnë rezistencën për të mbrojtur shtëpitë e tyre. Gjatë mbrëmjes së kaluar Partia Demokratike tha se Policia me urdhër të Ramës dhe ministrit të Brendshëm ka arrestuar dhe ka ushtruar presion ndaj qytetarëve.

Teksa banorët kanë lajmëruar sërish protestë në orën 18:30, Policia e Shtetit nga ana tjetër ka shtuar forcat në terren. Kjo faktohet edhe nga pamjet e mëposhtme, ku shihen forca të shumta policie që ndodhen në terren.

Madje, ka pasur edhe ekipe të forcave speciale, të cilët nuk lejojnë grupimin e banorëve për të protestuar.

Banorët e zonës së “Astirit” vijojnë rezistencën për të mbrojtur shtëpitë e tyre. Gjatë mbrëmjes së kaluar Partia Demokratike tha se Policia me urdhër të Ramës dhe ministrit të Brendshëm ka arrestuar dhe ka ushtruar presion ndaj qytetarëve.

Teksa banorët kanë lajmëruar sërish protestë në orën 18:30, Policia e Shtetit nga ana tjetër ka shtuar forcat në terren. Kjo faktohet edhe nga pamjet e mëposhtme, ku shihen forca të shumta policie që ndodhen në terren.

Madje, ka pasur edhe ekipe të forcave speciale, të cilët nuk lejojnë grupimin e banorëve për të protestuar.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top