KOSOVA

Shpend Ahmeti ngre alarmin: Kemi ujë veç edhe për 7 muaj

Mungesa e reshjeve ka bërë që të bie niveli i ujit në liqenin e Batllavës dhe Badovcit.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, në emisionin Pressing të T7, ka thënë se kryeqyteti i Kosovës ka ujë vetëm edhe për 7 muaj.

“Ne aktualisht kemi ujë veç edhe për 7 muaj”, është shprehur Ahmeti në Pressing,

Rast të ngjashëm Prishtina ka pasur edhe në vitin 2013.

“Edhe në 2013 kemi hasur në rast të ngjashëm, megjithatë problemi është zgjidhur”, ka thënë Ahmeti.

Tutje, i pari i Prishtinës ka treguar se kryeqyteti furnizohet me ujë nga liqeni i Ujmanit për të plotësuar nevojat.

“Më së shumti marrim ujë prej liqenit të Ujamnit me tuba ku sigurojnë ujë 800 litra për sekondë”, ka përfunduar Ahmeti.

Mungesa e reshjeve ka bërë që të bie niveli i ujit në liqenin e Batllavës dhe Badovcit.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, në emisionin Pressing të T7, ka thënë se kryeqyteti i Kosovës ka ujë vetëm edhe për 7 muaj.

“Ne aktualisht kemi ujë veç edhe për 7 muaj”, është shprehur Ahmeti në Pressing,

Rast të ngjashëm Prishtina ka pasur edhe në vitin 2013.

“Edhe në 2013 kemi hasur në rast të ngjashëm, megjithatë problemi është zgjidhur”, ka thënë Ahmeti.

Tutje, i pari i Prishtinës ka treguar se kryeqyteti furnizohet me ujë nga liqeni i Ujmanit për të plotësuar nevojat.

“Më së shumti marrim ujë prej liqenit të Ujamnit me tuba ku sigurojnë ujë 800 litra për sekondë”, ka përfunduar Ahmeti.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top