KOSOVA

Të hënën, Kuvendi i Kosovës mban seancën solemne për 12-vjetorin e Pavarësisë

Të hënën, më 17 shkurt, Kyvendi i Kosovës do të mbajë seancë solemne me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.

Në një komunikatë për media, drejtoria për media e Kuvendit të Kosovës ka njoftuar se seanca solemne do të fillojë të hënën në ora 11:00

Qeveria e Kosovës poashtu ka paraparë një sërë aktivitete me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë së vendit.

Zëvendëskryeministri, Haki Abazi ka njoftuar se të hënën do të zhvillohen homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz, pastaj tek varri i ish-Presidentit Ibrahim Rugova dhe tek varri i veprimtarit Adem Demaçi për të përfunduar në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Të hënën, më 17 shkurt, Kyvendi i Kosovës do të mbajë seancë solemne me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.

Në një komunikatë për media, drejtoria për media e Kuvendit të Kosovës ka njoftuar se seanca solemne do të fillojë të hënën në ora 11:00

Qeveria e Kosovës poashtu ka paraparë një sërë aktivitete me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë së vendit.

Zëvendëskryeministri, Haki Abazi ka njoftuar se të hënën do të zhvillohen homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz, pastaj tek varri i ish-Presidentit Ibrahim Rugova dhe tek varri i veprimtarit Adem Demaçi për të përfunduar në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top