KOSOVA

Të kapur nga krahët dhe me duart në gjoks/ Takim i çuditshëm mes Gjylametit dhe deputetit fashionist (FOTO)

Kur je fashionist, patjetër që ke edhe një mënyrë disi të veçantë të të sjellurit. Fate Velaj, deputeti që konkurron denjësisht kryeministrin Edi Rama për mënyrën e veshjes dhe përdorimin e ngjyrave, nuk zhgënjen asnjëherë me pamjen e tij.

Por të qenit i veçantë e bën edhe sjelljen i tij. Asnjë hije e rëndë prej politikani, përkundrazi, gjithmonë i qeshur dhe në formë, Velaj ka edhe një mënyrë disi të veçantë se si përshëndetet me koleget.

Një nga këto momente u fiksua edhe nga paparazzi ynë, teksa Velaj po takonte kolegen e tij, Blerina Gjylameti.

Kur je fashionist, patjetër që ke edhe një mënyrë disi të veçantë të të sjellurit. Fate Velaj, deputeti që konkurron denjësisht kryeministrin Edi Rama për mënyrën e veshjes dhe përdorimin e ngjyrave, nuk zhgënjen asnjëherë me pamjen e tij.

Por të qenit i veçantë e bën edhe sjelljen i tij. Asnjë hije e rëndë prej politikani, përkundrazi, gjithmonë i qeshur dhe në formë, Velaj ka edhe një mënyrë disi të veçantë se si përshëndetet me koleget.

Një nga këto momente u fiksua edhe nga paparazzi ynë, teksa Velaj po takonte kolegen e tij, Blerina Gjylameti.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top