KOSOVA

Vjosa Osmanit e lëshoi në seancë këngën e Nexhmije Pagarushës, reagon Memli Krasniqi

Seanca e Kuvendit të Kosovës po vazhdon ende.

Deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi ka akuzuar kryetaren e Kuvendit Vjosa Osmani, për nisjen e seancës nën tingujt e muzikës së Nexhmije Pagarushës.

Krasniqi ka thënë se ka qenë kërkesë e së ndjerës që mos të lëshohet kjo këngë dhe ky klip.

“Zonja Pagarusha ka kërkuar që ky klip mos të paraqitet ndërkaq ju e transmetuat. Ju keni gabuar rënd. Gabimet e paqëllimshme ndodhin, por ju lutëm që në raport me opozitën mos të gaboni”, ka thënë ai.

Me kërkesë të Vjosa Osmanit, seanca e sotme ka filluar me këngën e Nexhmije Pagarushës, si shenjë nderimi për jetën dhe veprën e saj.

Seanca e Kuvendit të Kosovës po vazhdon ende.

Deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi ka akuzuar kryetaren e Kuvendit Vjosa Osmani, për nisjen e seancës nën tingujt e muzikës së Nexhmije Pagarushës.

Krasniqi ka thënë se ka qenë kërkesë e së ndjerës që mos të lëshohet kjo këngë dhe ky klip.

“Zonja Pagarusha ka kërkuar që ky klip mos të paraqitet ndërkaq ju e transmetuat. Ju keni gabuar rënd. Gabimet e paqëllimshme ndodhin, por ju lutëm që në raport me opozitën mos të gaboni”, ka thënë ai.

Me kërkesë të Vjosa Osmanit, seanca e sotme ka filluar me këngën e Nexhmije Pagarushës, si shenjë nderimi për jetën dhe veprën e saj.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top